Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Opzoek naar zonwering?Bij Siemar krijgt u vakkundig adviesNiets is te gek!
Smart Solar Shading

Slimme zonwering heeft een aanzienlijke, directe en positieve invloed op onze woon- en werkomgeving.

Wonen

Smart Solar Shading, uw innovatieve oplossing die de kracht van de zon gebruikt voor meer comfort en energiebesparing in huizen en gebouwen.

Zonwering is de term die wordt gebruikt om een aantal systemen te identificeren om de hoeveelheid warmte en licht van de zon die in een gebouw wordt opgenomen te regelen. Op die manier kunnen zonweringsapparaten op verschillende gebieden energiebesparing bieden:

  • Ze kunnen de hoeveelheid energie die nodig is voor verwarming of koeling verminderen door de overmatige hitte van de zon buiten te houden en oververhitting te voorkomen
  • Ze kunnen ook de hoeveelheid energie die nodig is voor verlichting verminderen, door de toegang van meer vrij, natuurlijk daglicht te optimaliseren
  • Ze zullen het comfort binnenshuis verbeteren en de productiviteit stimuleren

Projecten

Slim gecombineerd geautomatiseerde interne en externe zonwering en rolluiken zijn energiebesparend en bieden de inzittenden optimaal thermisch en visueel comfort.

Zonne- en daglichtbeheer verhogen het binnen- en visueel comfort, de gezondheid en de productiviteit van bewoners en gebruikers en zijn cruciaal om oververhitting in bijna energie neutrale gebouwen te voorkomen.

Om de doelstellingen voor groene energie te halen, moeten oplossingen voor zonwering door architecten en bouwers worden geïntegreerd in alle ontwerpen voor zowel nieuwe duurzame gebouwen als verbouwingen.

Wilt u meer informatie over deze onderwerpen? Wij verwijzen u graag via de volgende link naar alles wat u wilt weten over Smart Solar Shading.

www.smartsolarshading.com


Soliday
Swela
Solamagic
MDTtex
Sunmaster
Rainbow
Novoferm
Dickson

Privacy