Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Welkom bij SiemarRuime keuze in buiten zonweringHulp nodig? Siemar staat voor u klaar!

Service van Siemar

Uiteraard staat Siemar altijd voor u klaar wanneer u onderhoud of reparatie nodig heeft aan uw product, of deze nou wel of niet bij Siemar is aangeschaft. Daarnaast biedt Siemar verschillende vormen van abonnementen en onderhoud aan voor al uw zonwering, overkappingen, rolluiken, screens, garagedeuren en markiezen.

Voor het optimaal laten functioneren van uw buiten zonwering, rolluiken, en/of garagedeur, is het belangrijk dat deze regelmatig wordt nagezien en dat er periodiek onderhoud wordt gepleegd. Door de diverse weersomstandigheden in Nederland hebben rolluiken, zonwering, garagedeuren, veranda's, knikarmschermen, uitvalschermen en screens veel te verduren. Regen, wind en felle zon vragen heel wat van deze producten en met regelmatig onderhoud houdt u dit alles langer in goede staat, voorkomt u storingen en verlengt u de levensduur.

Siemar beschikt over goed opgeleide en bekwame vaste medewerkers die dit uit kunnen voeren. Na deze periodieke controle wordt uw product voorzien van een keuringssticker.

Voor het behoud van uw markiezen is winterstalling aan te raden in de periode dat ze (bijna) niet gebruikt worden. Wij kunnen uw Markiezen droog opbergen.

Al deze service en onderhoudscontracten kunt u vinden en verder bekijken onder 'abonnement', 'onderhoud en reparatie' en 'winterstalling markiezen'.

www.weinor.de

www.weinor.de


Sunmaster
Rainbow
Soliday
Weinor
Dickson
Novoferm
Swela
MDTtex

Privacy