Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Sfeervolle overkappingenOok voor verlichting aan het juiste adresBekijk ons aanbod op de website
Onderhoud en Reparatie

Reparatie

Door de diverse weersomstandigheden in Nederland hebben rolluiken, zonwering, garagedeuren, veranda's, knikarmschermen, uitvalschermen en screens veel te verduren. Regen, wind en felle zon vragen heel wat van deze producten en met regelmatig onderhoud houdt u dit alles langer in goede staat, voorkomt u storingen en verlengt u de levensduur. Is uw reeds aangeschafte product buiten de garantie of zelfs elders gekocht? Geen nood, bij ons kunt u altijd terecht voor onderhoud, reparatie en vervanging. Specifieke reinigingsmiddelen, reparatiemiddelen (ook voor doek), universele en merk gebonden onderdelen zitten in het assortiment. U kunt deze producten ook zelf gebruiken. Ook kunt u uw product in Delden langs brengen om het te laten uitvoeren en bestaat de mogelijkheid dat wij bij u thuis komen om alles ter plekke in orde te maken.

Onderhoud

Om uw zonwering, garagedeur of overkapping goed te onderhouden, is periodieke controle door een specialist erg belangrijk. Siemar beschikt over goed opgeleide en bekwame medewerkers die dit uit kunnen voeren. Afhankelijk van uw eigen wensen kan dat ieder jaar of om het jaar plaatsvinden. Wij bieden een onderhoudsabonnement aan, welke in de maanden september t/m februari wordt uitgevoerd.

Het onderhoudsabonnement houdt in:

 • Het jaarlijks afstellen van de elektrische bediening;
 • Het smeren van de draaiende en glijdende delen;
 • Het controleren van de bevestigingen;
 • Het controleren op bovenmatige slijtage;
 • Het bijstellen van de armen ( zonwering ) en scharnieren/veren ( garagedeuren );
 • Reparaties die buiten de garantie vallen, worden voor het lage onderhoudstarief gerepareerd in plaats van het standaardtarief, zonder dat startkosten worden berekend.

Waarom een onderhoudsabonnement?

 • Doordat wij eventuele problemen vroegtijdig opsporen, heeft u minder kans op storingen en kostbare spoedreparaties;
 • Problemen door onjuist gebruik signaleren wij vroegtijdig;
 • Als er onverhoopt toch reparaties nodig zijn, kunnen we die sneller afhandelen;
 • Voor reparaties welke buiten de garantie vallen rekenen wij het lage onderhoudstarief in plaats van het standaardtarief;
 • Door regelmatig onderhoud kunt u langer probleemloos van uw product genieten.

Geinteresseerd in jaarlijks onderhoud?

U kunt de informatie en het onderhoudscontract downloaden via onderstaande link en het contract via de mail of per post naar ons toezenden. Wij nemen dan contact met u op.

Bekijk hier het onderhoudscontract

Reinigen en Poetsen
Na verloop van tijd worden profielen en doeken vuil. Deze kan Siemar voor u, op locatie dan wel in de werkplaats, schoonmaken. Mocht u dit liever zelf ter hand nemen, dan verkopen wij diverse professionele reinigingsmiddelen en –sets.

Voor prijzen en mogelijkheden kunt u ons natuurlijk altijd mailen of bellen.


Dickson
Swela
Rainbow
Weinor
Sunmaster
Novoferm
Solamagic
Allround zonwering

Privacy