Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Opzoek naar zonwering?Bij Siemar krijgt u vakkundig adviesNiets is te gek!

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 31 december tot en met 7 januari. Vanaf 8 januari staan wij weer fris voor u klaar.

Bij ernstige calamiteiten die niet kunnen wachten, kunt u mailen naar storing@siemar.eu. Spreekt u duidelijk het probleem en naam en telefoonnummer in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Over Siemar

Van binnen- en buiten zonwering tot markiezen, van garagedeuren tot terrasoverkappingen en zelfs zonnezeilen, van horren tot diverse raambekleding: bij Siemar in Delden bent u voor dit alles aan het juiste adres.

Bij Siemar bent u altijd gegarandeerd van een gedegen advies, hoogwaardige producten en een professionele montage door onze vaste monteurs. Siemar is aangesloten bij de Romazo, de branchevereniging voor buiten zonwering. Graag ontmoeten wij u in onze showroom of tijdens een persoonlijke kennismaking bij u thuis.

Ook Homemotion, bediening via Smartphone, kunnen wij leveren en voor u instellen. Zonwering, verlichting, dakramen, alarm en brandmeldinstallatie: alles integraal en beveiligd te besturen via uw smartphone. Kom homemotion ontdekken in onze showroom.Valt uw reeds aangeschafte product buiten de garantie of is deze zelfs elders gekocht en heeft u onderhoud of reparatie nodig? Geen nood, bij ons kunt u altijd terecht. Wilt u dit zelf uitvoeren, dan hebben wij een uitgebreide keuze aan specifieke reinigingsmiddelen, reparatiemiddelen (ook voor doek), universele en merkgebonden onderdelen. U kunt uw product natuurlijk ook langsbrengen om het door ons te laten uitvoeren of wij komen bij u aan huis.

Wij bieden ook winterstalling voor uw Markiezen aan. Zo kunnen uw Markiezen droog opgeborgen worden.

Ook periodiek onderhoud en onderhoudscontrole kunt u door ons laten uitvoeren. Dit wordt door een af te sluiten onderhoudscontract graag voor u uitgevoerd. De periodieke onderhoudscontrole wordt afgerond met een officiƫle keuringssticker.


Dickson
Solamagic
Soliday
Novoferm
Swela
Rainbow
Sunmaster

Privacy